Over Ons

“Meijer Catering & Culinaire Service” is een jong en energiek cateringbedrijf dat professioneel, creatief en met liefde voor het vak invulling geeft aan uw evenement. Wij verzorgen catering voor bedrijven en particulieren die niet alleen houden van lekker en eerlijk eten, maar ook verrast willen worden met een eigenzinnige presentatie en trendy aankleding. Onze manier van cateren is zoveel meer, wij maken er een feest van! Onze koks en gastheren en -vrouwen nemen persoonlijk alle zorg over. Niets laten zij aan het toeval over. Het eten wordt vers bereid en uw gasten worden op hun wenken bediend. 

We werken niet met een standaard menu, maar gaan persoonlijk met u om tafel om de gerechten te bespreken, dat zou bij u op locatie kunnen maar ook bij ons in het restaurant in Abcoude. Wij koken intiem voor kleine groepen, maar ook tijdens grootschalige evenementen. Onze koks zijn trots op wat ze doen, ze zouden zelfs de gerechten deels “live” kunnen bereiden voor u en uw gasten.

“Meijer Catering & Culinaire Service”, van borrelhapjes tot diners en feesten, zakelijk en particulier, Meijer of Meilleur, het kan beide want beter is er niet.

Bel Ons Direct