Geschiedenis

Mijn naam is Patrick Meijer, eigenaar van Meijer Catering & Culinaire Service en wil u verwelkomen op ons vernieuwde website onder een nieuwe naam.

In 2001 is Meijer Catering & Culinaire Service begonnen onder de naam Welldone Culinaire service, na jaren van culinaire diensten te mogen verzorgen voor gerenommeerde cateraars, kookdemonstraties, cursussen, workshops, restaurants en andere middelgrote en grotere horecabedrijven en tevens zelf middelgrote catering en privé diners te organiseren door het gehele land, is het eindelijk de tijd om een stap te gaan maken samen met mijn vrouw, restaurant eigenaresse van “Restaurant Jess", in het pittoreske Abcoude onder de rook van Amsterdam in de provincie Utrecht, de catering voort te gaan zetten in een nieuwe jas.

Vanaf januari 2015 is de naam ”Welldone culinaire service” overgegaan in “Meijer Catering & Culinaire Service” en slaan wij samen de handen ineen om u nog beter van dienst te kunnen zijn, u de mogelijkheid te bieden door zowel bij u thuis of op de zaak maar ook in “Restaurant Jess”, uw evenement te bespreken of zelfs voor te proeven als u dat graag zou willen.

Hiermee spelen wij snel in op uw wensen en leveren wij u maatwerk. Vrijblijvend kennismaken? Neem gerust met ons contact met ons op!!