Walking Diner

Het walking dinner, vorkjesdiner of running dinner is een opkomend fenomeen. Het biedt u de mogelijkheid om een compleet diner staand te nuttigen. Leuk voor wanneer u informeel en lekker wilt tafelen. Of gewoon wanneer u niet genoeg ruimte heeft om iedereen zittend te herbergen.

U wilt graag uw vrienden, familie of zakenpartners in uw eigen huis of op een specifieke locatie ontvangen voor zo’n walking dinner?

“Meijer Catering & Culinaire Service” neemt de organisatie graag van u over. Wij verzorgen alles voor u, geen afwas, geen vieze keuken, u hoeft niets op te ruimen, want wij nemen alles voor u mee terug.

Wanneer u een walking dinner wilt organiseren, dan komen wij bij u thuis op de zaak of is het mogelijk om in het restaurant af te spreken, om al uw culinaire wensen te bespreken. U geeft uw wensen aan met betrekking tot het aantal gangen, speciale wensen, dieetwensen en budget. Vervolgens stellen wij een aantal menu’s samen waaruit u een keuze kunt maken.

Ruim van tevoren zullen alle details worden besproken en in een draaiboek worden vastgelegd, zo nodig zal er op de desbetreffende locatie waar geen vaste voorbereidingsmogelijkheden zijn een keuken worden neergezet dat het gemak van het evenement zal dienen.

Het diner zal worden uitgeserveerd door uw persoonlijke gastheer, zodat u alle aandacht aan uw gasten kunt geven en optimaal kunt genieten.

Wij bieden u de mogelijkheid door zowel bij u thuis of op de zaak maar ook in “Restaurant Jess”, uw evenement te bespreken of zelfs voor te proeven als u dat graag zou willen. Hiermee spelen wij snel in op uw wensen en leveren wij u maatwerk.

De onderstaande prijzen zijn gebaseerd op de verzorging inclusief mastiek en is enkel een indicatie.

5 kleine gangen - €35,50 (Dit diner is gebaseerd op minimaal 10 personen en excl. personeel)
6 kleine gangen - €37,50 (Dit diner is gebaseerd op minimaal 10 personen en excl. personeel)
7 kleine gangen - €42,50 (Dit diner is gebaseerd op minimaal 10 personen en excl. personeel)

Voor eventuele menusuggesties verwijzen wij u door naar ons “Culinaire Service Boek”, tevens kunnen wij het menu geheel naar uw wensen invullen, voor een vrijblijvend gesprek kunt u gerust contact met ons opnemen.

Bekijk de diner mogelijkheden