De BorrelAan de hand van uw wensen komen wij tot een creatieve culinaire invulling met, indien gewenst, bijpassende inrichting en styling. Bij “Meijer Catering & Culinaire Service” heeft u de keuze uit diverse arrangementen. Een full service pakket met drankjes, hapjes, styling, personeel en/of entertainment. Of een eenvoudige levering van uitsluitend hapjes. U kunt het zo uitgebreid maken als u zelf wilt. Wij regelen het voor u!

“Meijer Catering & Culinaire Service” verzorgt catering op elke gewenste locatie. Dit kan zijn bij u thuis of in het bedrijf, maar desgewenst kunnen wij ook meehelpen met het vinden van een passende locatie elders.

De prijs voor een full service receptie arrangement start bij ons al vanaf € 19,75 per persoon bij een afname van minimaal 20 personen.

Onze bijzonder gepresenteerde “Table Borrel Bites” en “Borrel Bites” zijn de ideale hapjes om uw gasten mee te verrassen. De borrelhapjes kunnen door bij u worden afgeleverd of door ons professionele team voor u worden uitgeserveerd.

Voor meer informatie verwijzen wij u door naar ons “Culinaire Service Boek” of kunt contact met ons opnemen.

Bekijk de borrel