Catering

Uw wensen staan centraal, de eerste indruk is nog altijd de beste. Daarom vinden wij een persoonlijke kennismaking belangrijk. In overeenstemming met uw ideeën en budget doen wij een voorstel. In dit voorstel zijn uw wensen vertaald tot een creatief concept dat tot in detail is uitgewerkt. U weet wat u kunt verwachten en wij zullen genoeg creatieve ruimte inbouwen om u en uw gasten aangenaam te verrassen.
Organiseren wij daadwerkelijk uw evenement, dan is dit in vertrouwde handen en kent u geen zorgen. Uiteraard blijven wij tijdens het totale project continu beschikbaar voor overleg. Passie voor ons vakgebied, maximale betrokkenheid van ons team en kwaliteitsbesef staan garant voor een goede start en een perfect eindresultaat.

“Meijer Catering & Culinaire Service” is gericht op uw smaak en voorkeuren. Wat voor catering locaties of culinaire uitwerking u ook kiest, wij leveren maatwerk en laten uw verwachtingen uitkomen. Ons culinaire assortiment en aanbod is afgestemd op de aard van het feest, high tea of borrels. Wenst u lekkere borrelhapjes bij de feesten, chique buffetten of representatieve diners? Wij denken met u mee bij de invulling van de party catering. U vindt ons catering aanbod op onze speciaal voor u ontwikkelde “Culinaire Service Boek”. Warme en koude catering buffetten met dagverse seizoenproducten, een luxe diner met familie, vrienden of zakenrelaties bij u thuis of door u uitgekozen mooie catering locaties.

“Uw gasten zijn onze gasten”.

Het enthousiaste team dat voor u klaar staat zit vol met creativiteit om uw gasten zich helemaal thuis te laten voelen.
“Meijer Catering & Culinaire Service” werkt nauw samen met “Restaurant Jess“ in Abcoude onder de rook van Amsterdam in de provincie Utrecht, eventuele proefdiners en of besprekingen kunnen dan ook hier plaatsvinden. Uiteraard is het mogelijk om bij u thuis of op uw locatie/bedrijf af te spreken.

Hiermee spelen wij snel in op uw wensen en leveren wij u maatwerk. Vrijblijvend kennismaken? Neem gerust contact met ons op.